Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Τέλος η πρόσβαση στο Nintendo eShop για Wii U και Nintendo 3DS από τον Μάρτιο του 2023

*
Η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα πως θα διακόψει την πρόσβαση των Wii U και Nintendo 3DS στο Nintendo eShop και στις online υπηρεσίες της γενικότερα. Η ιαπωνική εταιρεία σημειώνει ως από τις 27 Μαρτίου δεν θα είναι προσβάσιμες οι ιστοσελίδες από τους browsers και τα apps των δύο κονσολών, οπότε και δεν θα μπορεί κανείς να κατεβάσει ούτε το δωρεάν υλικό, όπως πχ. τα demos. Πέραν αυτού, δεν θα υπάρχει δυνατότητα για προσθήκη ούτε κάποιας κάρτας στο λογαριασμό του Nintendo eShop, ενώ από τις 29 Αυγούστου 2022 δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε Nintendo eShop Card για προσθήκη χρημάτων. Οι κωδικοί που έχουν αγοραστεί, πάντως, θα μπορούν να εξαργυρωθούν έως και τις 27 Μαρτίου 2023. Αν έχετε λογαριασμό με χρήματα, μπορείτε να συνδέσετε μέχρι την ίδια ημερομηνία και το account ας με το Nintendo Account wallet και να κάνετε τις αγορές σας. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας θα υπάρχει πλέον μόνο δυνατότητα για εκ νέου κατέβασμα κάποιων παιχνιδιών, ενημερώσεων που θα διατίθενται, αλλά και firmware updates για τις δύο οικογένειες συστημάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Με τις υγιές σας................................

      Καλά κάνουν και συμπεριφέρονται έτσι: SONY - MS και NINTENDO. Digital αγορές δεν θέλει ο κόσμος;; Τώρα γιατί παραπονιούνται ε???
      Δεν σας άρεσε που είχαμε το Retail ως το βασικό μας μέσο αναπαραγωγής και ιδιοκτησίας. Μου θέλατε αέρα κοπανιστό στην άθλια λογική που καθιέρωσε το Steam με το PC.

      Δεν πειράζει μάγκες μου, απολαύσε το!!

*